søndag 15. mars 2015

Jeg vant, jeg vant

 På den offisielle Chameleon siden på facebook skulle de ha en trekning på de nye tusjene, og hvem ble ut trekt til å få en tusj, jo jeg :-)

Så på fredag kom tusjen i posten, og jeg har så vidt fått testet den ut. Men, jeg skulle nok hatt flere for å fått teste ordentlig.
Slik ser da tusjene ut, veldig lange da det er blender og tusj på samme greie. Men, den er jo ikke så lang når man bruker den. 
Jeg har fargelagt bukse og genser med tusjen, på akvarell-ark. Er nok ikke slike ark man bør bruke, men det var ferdig stemplet opp.
Er fornøyd med resultatet, og syns nok dette var enklere enn å bruke Copic men, som sagt med en tusj får man ikke helt teste det ordentlig ut syns jeg. Så spørsmålet er jo da, bør man investere i disse tusjene også?

søndag 1. mars 2015

Lenge siden sist

Det er lenge siden jeg har fått laget noe ferdig. Men endelig ble da et kort ferdig. Har ingen planer for dette kortet, bare rett og slett laget et kort. 
Fant et motiv som er stemplet på aquarell-papir, og fargelagt med Distress. 
Fyllt opp et Tim Holtz glass med Martha Stewart microperler, for å prøve å skape en liten etterligning av rødvin, i og med teksten snakker om vin.  
En meget enkel innside, men man må vel ikke overpynte hele tiden? 


Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din