tirsdag 31. januar 2012

Jeg har vært på kurs

Jeg har vært på fargeleggings kurs hos Unik hobby på Hamar. Der lærte vi å lage denne flotte kalenderen av Marlene. Ved bruk av Promarkers tusjer og blenderen. Håper det blir litt enlere å fargelegge med tusjene nå, etter dette kurset.



Denne nydelige enlejenta er fargelagt med Promarkers.

Hår: Buttercup, mustard og cinnamon - fargelagt ved hjelp av blenderen.

Hud: Ivory, blush og dusky pink - fargelagt på "vanlig" måte

Kjole og vinger: teagreen og greygreen, fargelagt ved hjelp av blenderen.

Det blir kjempeflotte farger når man farger med blenderen - ikke så skarpe som de ellers blir.


Mange små detaljer på kortet. Gjerdet har vi sprayet med et eller annet jeg ikke husker hva heter, så det ble helt blankt. Chipboard swirl er sprayet med Glimmer mist: Tattered letather, ellers er (skal det være) glitterlim på stjerna og vingene hennes, og også litt på blomstene. Den blå blomsten har fått på seg "mose".


Bitte små sommerfugler er også limt på rosene. Og jenta er limt på med 3-d puter og står litt opp fra selve underlaget.


Kalenderarkene er behandlet med kant-skrapen og kantet med distress


Et kjempeflott kurs. Frister definitivt mer med kurs hos Unik HObby

Barbie...

Jeg har bakt igjen. Det er så utrolig lenge siden.


Lagde en barbiekake til døtrene til ei venninde av meg til deres 9 års dager. Men da jeg har forlagt plast-ansiktet på en lur plass, så måtte jeg improvisere et ansikt, og det ble ikke fint, men, det ble nå ei kake..

Prøvde meg på å lage roser i smørkrem, og jammen fikk jeg det til. Med litt øvelse nå, så har jeg det i fingrene igjen...

søndag 22. januar 2012

Vinflaske

Etter malen til Kirsten har jeg laget pynt til vinflaska jeg skal ha med på vintrekking for jobben. VI har hver fredag, fredagskos og vinlotteri. Snart er det min tur til å ha med seg vin, så hvorfor da ikke pynte den litt også.

Malen er laget etter Toblerone-innpakkingen, og kan måles til hver flaske slik at det passer alle.
Shopping-ble det, så denne kan ikke telles med i nedtellingen. Jeg måtte nemlig ha røde roser til bunnen, og da ble også de hvite blomstene med, samt noen røde bær og 2 pynteark...,hmm, vanskelig å holde seg unna shopping i grunn.

Har laget en tag også med stempeltrykk om gled. Har pyntet med sløyfer og bånd, blomster og perler.


Fronten ser slik ut, stooor sløyfe med liten sløyfe utenpå og hengende perlekjede på. Ser nå at jeg burde ha svertet de kantene som går ned langs flaska, men nå er det for sent. Tørr ikke prøve å gjøre det nå etter pyntingen.

Det ble mye pynt på bunnen, men jeg syns det gjorde seg bra. Her er 2 farger roser, og noen søte hvite blomster. Det er perler og blader, samt "krusseduller" laget av stilkene til rosene. Det er blonder og bånd dobbelt og til slutt de herlige sommerfuglene fra Kort og Godt.




Materialer:


Blekk: Archival Ink coffee


Stempel: Norsk stempelblad


Papir: Panduro


Sommerfugler: Kort og Godt


Blomster: Roser fra Paperdesign, blader og hvite blomster fra ukjent


Annet: bånd, halvperler, perlekjede, gluedots, sløyfer, perleswirl, stiv papp til bunnen.


tirsdag 17. januar 2012

Guttekort

4/20 :-) og så har jeg tilogmed brutt shoppestoppen min. Holder på med en vinflaskeholder, og jeg måtte bare ha noen røde roser...og vips ble det med litt ekstra blomster (i samme farge da - til mitt forsvar) samt 2 ark som også skal brukes (forhåpentligvis) til vinflaskeholdere.

Sønnen min skal i bursdag i morgen, så da ble det et kort litt i hurten og sturten her. Fant ei skisse hos Lenas kort som jeg lånte, og da ble det da et kort av det.
Om det passer en gutt som blir 14, vel, det får være en annen sak. SYns det er utrolig vanskelig å lage kort til gutter og menn, som er over det "barnslige" stadiet, spesielt da med Magnolia-stemplene.

Har fargelagt Magnolia-gutten med Distress. Ellers er det flaskekort og klokke kjøpt hos Unik hobby på Hamar. "Kjettingen" er Tim Holtz, og jeg har brukt Spellbinders til å kutte med.

Inni har jeg stemplet med Archival Ink coffee på stempel fra Norsk Stempelblad. Dette er da en pengelomme, som vi putter gaven oppi.


Takk for at du titter og legg gjerne igjen en kommentar, slik at jeg ser du har vært her :-)

søndag 8. januar 2012

Bursdagskort

Kjøpte noen "nye" brukte stempler på dinhobby-forumet i romjula, og måtte jo prøve de. Får sikkert brukt for dette kortet en vakker dag også.
Da blir dette 3/20 før shoppestoppen er over.

Stempel fra Art Impressions fargelagt med Distress. Syns Worn Lipstick fargen er utrolig vanskelig å fargelegge med, men, det ble da farge på, om en litt ujevnt, men øvelse gjør vel mester etterhvert. Tekst-stemplene vet jeg ikke hvor kommer fra, da disse også ble kjøpt brukt nå i jula.

Innsiden er også laget som utsiden, og teksten kommer fra - ja ikke vet jeg. Har ikke skrevet opp hvor jeg kjøpte stemplene mine, men har begynt å gjøre det nå på de aller siste. Pyntearket er fra Prima iallefall.


Laget kortet slik at det kan stå. En litt annen vri på det enn det jeg vanligvis pleier å ha.



2 kort nærmere shopping....

Da har shoppestoppen trådd i kraft, og jeg må lage 20 kort før jeg kan shoppe noe som helst igjen...Kan bli hardt, men jeg får jobbe på, så går det nok fort, hehe..

Først et julekort, som faktisk egentlig ble laget rett før jul, men i og med det ikke er vist frem, teller jeg dette som kort nr 1. Magnolia stempel, rubon bokstaver, bazzill, blonder og bånd, charms og slik kanelstang.

Innsiden er laget på samme måte som yttersiden. Syns det egentlig er fint, men ikke om kortene skal postes, for da blir jo portoen så himla dyr,hehe.

Julediktet er fra Kort og godt.

Kort nr 2 .

Kan jo brukes til bursdag, navnedag, lappen og om noen har fått seg ny jobb. Et altmuligkort. Prøvde å lage dette etter skissen som jeg la ut litt tidligere her, men helt likt ble det jo ikke da.


Innsiden er meget enkel med et skrivefelt og et visdomsord:

Teller du år blir livet kort

Teller du dager - går livet fort

Teller du timer - varer livet en stund

Men lengst varer livet

om du nyter hvert sekund...

søndag 1. januar 2012

Godt nyttår


Jeg vil ønske dere alle sammen et riktig godt nytt og spennende hobbyår

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din