tirsdag 27. juli 2010

Sommerstille

Det er veeeeldig stille på bloggen min nå, men det har sin naturlige grunn. Alle hobbysaker er pakket ned...og jeg har vel aldri hatt så lyst til å lage kort som nå...
Og det vil vel ta lang tid før jeg får det opp igjen..

Vi har nemlig husprosjekt på gang. Eller, det har vi forsåvidt hatt lenge da. Vi har bygd på huset med 2 soverom, en do og en liten gang. Slik at alle barn og vi voksne skal få hvert vårt soverom.
Nå er bygget ferdig og jeg og mannen har flyttet inn på vårt nye, og mini har flyttet inn på hans nye rom. Tilbake står vi da med resten...

Vårt "gamle" soverom ble tømt, så ble det nytt vindu, ny dør og nytt gulv lagt, med lister osv....Så flyttet eldstemann inn der...og tilbake står da rommet de to guttene delte, med alt deres rot og skrot, som vi må tømme for å få pusset opp dette, så midtimellom skal få seg nytt rom...og da hun har flyttet inn, skal jeg få hennes gamle "kott"-soverom som hobbyrom - men det er altså det aller siste som blir ordnet i stand..

Men du verden så mye rot disse guttene har da..og nå som det er sommer og fint vær, så frister det absolutt ikke å holde på inne i et gammelt utrolig rotete gutterom og sortere hva som skal og hva som ikke skal flyttes på de nye rommene..

fredag 9. juli 2010

Forsinket konfirmant.

Har laget et forsinket konfirmasjonskort på bestilling. Det ble et Eselkort. Her er det liggende flatt først.
Her står det da oppe. Har brukt kjetting og brads til pynt ved siden av konfirmanten, stemplet med Clearstamp fra North Star Stamp. Under konfirmanten har jeg en medaljong som jeg har stemplet første bokstav i konfirmantens navn og som også er fotball-lagets første bokstav (Man.u) og embosset. Teksten er nok et Clearstamp, men noe usikker på hvor det kommer fra.
Kjetting og brads


Når man så åpner kortet finnes det en plass å skrive sin hilsning.

Kort til "Tanja"

Ble spurt om jeg ville lage et bursdagskort til "Tanja" på dinhobby, og det ville jeg jo selvsagt. Dama er jo så hyggelig å trivelig atte:-)
Hun har hatt bursdag nå, og vi (medlemmer i din hobby)har da i all hemmelighet laget lappeteppe og en bunke med kort som da er sendt henne sammen med dette bursdagskortet.
Pyntepapiret er fra Penny Black, og jeg har brukt Distress (barn door) til å sverte kantene. Stempelet kommer fra Stempelglede og det syns jeg er sååå nydelig. Sommerfuglen har jeg kjøpt på Notabene, og spayet med glimmer mist.
Blomster, bånd og glitter, samt "perler" laget av Liquid peral, samt en metal-blad og pyntenåler.
Innsiden er laget av samme type papir og kantet med samme distress. Blomsterkanten rundt er clearstamp fra Dimensions craft.
Baksiden er også litt pyntet for annledningen...
Gratulerer så mye med dagen "Tanja":-)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din