onsdag 28. april 2010

Fått i gave

I går kom minste sønnen min på 6 år hjem med denne. "Den skal du få mamma, er den ikke fin?" sa han...og klart mamma syns den er fin:-)

Han har nemlig laget denne sammen med bestemor.
Han har sydd sammen disse stripene i midten, så har bestemor sydd på alt rundt, og vips kunne mamma få en liten løper til å ha på kjøkkenbordet sitt...

mandag 26. april 2010

40 år

Har fått bestilling på et kort til ei dame på 40 år. .

Da ble det dette med Sarah Kay motivet. Fargelagt med mine Promarkers. Hatt på blonder, laget "blonder" med en Martha Stewart punch. Charms, litt bånd, mullberry flowers og halvperler...
Granbar laget av punch, og på med glitterlim.

Syns disse coocie cutters var så kule. Det er Spotlight Grand Unicase.

Innsiden er pyntet fullt ut, etter ønske fra hun som bestilte kortet..Med bling og blomster, granbar og blonder så ble det et tungt kort til slutt...
Teksten er fra ei stempelplate fra Ett Trykk



Practical joke

Fikk en forespørsel av "Tanja" på dinhobby forumet om å bli med på en spøk med "Marylou". Hver helg nå fremover er det ukeslutt konkurranse i forumet. Her skal det da lages noe kreativt etter de kriterier som blir satt, og denne helga var temaet 1970.

Vel, på spøk begynte "Tanja" å sende ut bilder av "Marylou" som baby for å få flere til å bli med på dette - og "Marylou" tippet hver gang at det var henne. Men for å få henne til å ta feil da - eller for å se om hun var så skråsikker på at det var henne hver gang fikk jeg bilde av broren til "Marylou". Og gjett engang, hvem trodde "Marylou" det var - jo henne...hehe...

Morsomt var det da - og en helt uskyldig liten spøk..

Kortet ble laget på vel 30 min, og det syns kanskje også, men jeg syns nå kortet ble passende til en baby.....Bare det at babyen nå er 35 år...jaja..
Ser her at jeg skulle gjordt noe mer med bladene, fått i noen nerver osv. Men hva rekker man på 30 min da....

tirsdag 20. april 2010

En award

Jeg har fått en award av Trine Lise. Og jeg fikk jammen en av Agnetha også. Tusen takk, det var kjempehyggelig:-)



Reglene er som følger:

1. kopier awarden til din blogg
2. Link til den du har fått den fra.
3. Fortell 7 ting om deg selv
4. Gi den videre til 7 stk.

Vel, her er 7 ting om meg:

1. Jeg er livredd for grevlinger
2. Jeg har søkt sykepleirutdanning og både håper og ikke håper jeg kommer inn :-0
3. Jeg liker å gå tur med bare meg selv
4. Jeg har 3 barn og en mann jeg ikke ville byttet bort for alt i verden
5. Jeg liker absolutt ikke husarbeid, men skulle gjerne hatt det ryddig og rent rundt meg (vanskelig kombinasjon egentlig).
6. Gleder meg veldig til det blir sommer
7. Syns det er vanskelig å finne på ting å skrive til slike awarder...

Så sender jeg denne awarden til først og fremst til bake til Trine Lise

Trine Lise
Ann-Cathrin
Elin
Anne
Lillian
Tone Helen
Elins altmuligblogg

mandag 19. april 2010

Skyvekort

Jeg har fulgt et av nettkursene som ligger inne på forumet til dinhobby, og syns det var ganske morsomt å lage. Tipper ungene syns det er artig å få et slikt et også..
Her er det da Magnolia-jenta som kan skyves opp og ned...

blomsterpynten - kanskje litt overdådig, men jeg likte det selv..og i tillegg da masser av glitter på - skikkelig jentekort...


så laget jeg en bitteliten sløyfe og klistret fast litt bling..... og det var det..

tirsdag 13. april 2010

Jente konfirmant

Det er jo fullt mulig det er jenter som skal konfirmere seg i år også, så jeg laget nå iallefall et i rødt. Bare fordi jeg måtte prøve å farge denne jenta med Promarkers. Nå er ikke de røde jeg har så veldig gode sammen syns jeg, men resultatet ble kanskje ikke så værst alikevell. Tror bildet blir større om du vil se litt nærmere.
Vingene har ikke fått noe farge, men jeg har sprayet hele jenta med glimmermist, så alt glittrer, også vingene... På det lyse arket har jeg brukt en Martha Stewart punch for å lage borden.
liten sløyfe av blonder og en hjertecharm..

Når kortet er oppreist, syns også teksten - Til konfirmanten - det må jo nesten stå på når det er til en konfirmant.

Vurderte å lage en pengelomme her, men laget en skrive-ramme istedet, så det kan skrives en personlig hilsen til konfirmanten. Nå skal jeg se hvem dette kan passe til og så evt. skjære et lite hakk i skrive-rammen, slik at en penge kan stikkes inn på siden...jeg får se hva jeg gjør..
Bling og roser og noen aldeles nydelige cala-liljer.

mandag 12. april 2010

Mer konfirmasjon

Har laget nok et konfirmajsonskort - etter inspirasjon fra Pink Lady (hun la igjen kommentar i min blogg, og da måtte jeg inn i hennes, og fant et kort jeg kunne lifte).
Her har jeg stemplet et mann fra North Star (om jeg ikke tar helt feil), han har jeg farget med Promarkers. Det er vel 2. eller 3. gangen jeg bruker dem, og syns egentlig det ble ganske bra. Det grå i bakgrunnen er malt på med distress og vannpensel, noe som gjorde arket litt vått og bølget, og dermed så ble det en ekstra fin effekt på spesiellt genseren, for den ser nesten 3-d ut, hihi.. Hanken er satt på for lettere å kunne åpne kortet.
Blomster går fint ann på guttekort også - iallefall om det ikke blir så mye.... Teksten er påsatt med puter, så det står opp fra motivet.

Åpent så ser kortet slik ut. For å få litt brytning i de veldige blå sidene, så limte jeg på tå-charms på ene siden, og sykkel på neste.... så får konfirmanten få med bil på når han bli 18 år. Egen blank side også til å skrive hilsen. Disse er utskjært med spellbinders
Denne teksten syns jeg er fin, og passer jo godt til en konfirmant, for da kan tiden være lang og det passer at man teller dager - når man blir litt eldre, kan man gå over til å telle timer eller sekunder..

søndag 11. april 2010

Konfirmasjon

Konfirmasjonene nærmer seg igjen, og jeg har laget kort til en konfirmant.
Lime-grønt kort med div.pynt. Kort-åpningen er festet med en magnet.
Her er kortet åpnet. Man kan ha penger i kortet, da det er en lomme i midten der. Plass til å skrive en hilsen på begge sider..

lørdag 3. april 2010

Konfirmant-innbydelser

Det nærmer seg nok en gang tid for konfirmasjon, og i den forbindelse fikk jeg en bestilling på 26 dress-jakke innbydelser..
Malen fant jeg hos Maya for ganske lenge siden

Jakke og skjorte er laget i Bazzil, jakken lokkes med magneter. "lommetørkle" er stanset ut med en Martha Stewert punch.

Sløyfa er laget i vanlig bånd, og nok en gang 3 knapper på skjorta, sånn som på jakka. Så det gikk mye knapper, og takk for at ebay finnes, hehe

Så åpnes skjorta, og her skal teksten skrives .

Her er 23 stk. Laget 3 til senere. Hun har nå sendt ut innbydelsene, så jeg kan legge de ut i bloggen min.
Og jammen lå en slik innbydelse i postkassa mi også, hehe..



fredag 2. april 2010

Veske

Jeg fant et utrolig søt veske i bloggen til Kirsten Aune med mal, og da måtte jeg bare prøve meg på den.

Veska mi ble utrolig grønn da, hehe, men dette var nå bare en prøve. Jeg lærte også det at jeg brukte alt for stivt pyntepapir, for det revnet der jeg bøyde det, så innsiden av veska inneholder flere biter med tape. Så den er ikke pen inni, men som sagt, dette var nå bare en prøve.
Hjertene i kartong laget jeg med spellbinder, den nest største. Men måtte klippe rundt, da spellbinders ikke klarte å skjæreigjennom den tykke kartongen. Mulig man ikke trenger en så stiv kartong som jeg har brukt.

Veska kan jo da åpnes og evt fylles med ett eller annet som motakeren liker veldig godt.
Utrolig fin veske i barsel-gave, eller takk for maten gave osv...

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din