onsdag 30. desember 2009

julekonsert 24.12.09

Sønnen vår ville holde konsert for oss på julaften, før vi skulle i middag hos mor og far. Syns han var så søt når han her sitter i finstasen å spiller på den lille gitaren sin, og synger for full hals..

Og med dette klippet ønsker jeg dere alle en fortsatt god jul, og et kjempespennende og godt nytt år

My son held a christmas-concert right befor christmas dinner with my mom and dad. I think he was real cute when he plays his little gitar and in his finest cloths, and singing out loud.

And with this video i wish you all merry christmas and a exciting and good new year.

fredag 25. desember 2009

Cd-veske

Har laget en Cd-veske til min datter, etter beskrivelsen som var i Ett trykks siste nr. Kirsten Aune lager fabelaktig flotte esker og andre ting, så hennes blogg er absolutt verdt et besøk.

Dette er fronten. ganske enkelt pyntet med blomster, bling og stempelmotiv jeg har fått av "honning" på dinhobby-treffet ihøst.
Baksiden har jeg stemplet et vers av Deilig er Jorden. Det er da tross alt jul. Blomster og blader...


Tok et bilde fra siden, bare for at dere skulle få se hvordan den da ser ut, og at det er 2 stk lommer, som da rommer en cd eller noe i samme størrelse..

Her er den åpen. Pga pynten ble den liggende litt "bølgete" på underlaget, men man ser da hvordan den er.
Her er Cd-en min datter har ønsket seg. Denne skal hun da få når hun kommer hjem fra sin far. (håper hun ikke er inne på bloggen min mens hun er borte, hehe)
Rom nr 2.
Inneholder noen nissesjokolader, og hjertesjokolade så hun har noe å spise på mens hun hører på musikken.
Disse var forholdsvis enkle å lage, og de dekorerer jo bra, så dette er det nok mulighet for at det blir noen slike som gaver i året som kommer -om tiden min tillater at jeg sitter på kortrommet mitt da..

Enkle pakkelapper

I år ble det veldig enkle pakkelapper her. Taggene er ferdige (fra butikken til mor som nå er nedlagt-pensjonert) og kun stemplet på litt på fremsiden og litt på baksiden. Helt kjempeenkelt


torsdag 24. desember 2009

Shopping

Måtte bare shoppe litt før jul - og nå skal jeg så godt jeg klarer ha en shoppestopp til jeg har laget minst 20 kort...holder tellingen her inne ved å legge ut det jeg lager...og med farten min i kortproduksjon så kanskje jeg er ferdig til neste jul, hehe..

Dette har jeg shoppet på Happy hobby på Gjøvik. Var ikke ute etter noe til meg selv, for jeg skulle kjøpe adventskalendergave til noen på dinhobby - men dette ville absolutt bli med meg hjem:-)
19. desember var jeg og mannen i Oslo på shopping, etter en herlig fredagskveld med Mamma Mia-show på Folketeateret. Da fikk jeg med meg mannen til Steffens hvor det ble noe småtteri:-). ET par puncher, glimmer mist og prima swirl (bling).

Som takk for at jeg kjøpte prima akkurat den dagen fikk jeg med meg dette - som da skulle bli til et herlig juletre som kunne brukes som nål.


Her har jeg laget den etter oppskriften. Har ikke funnet noe jeg kan bruke som nål på baksiden enda men en pyntenål funket som midlertidig løsning.
Ganske flott da..
Her har jeg brukt da ei pyntenål til å henge opp juletreet på mannen....





søndag 20. desember 2009

Adventskalender

I år har jeg kjøpt meg en julekalender fra Papir i hjertet. Her har det daglig dukket opp flotte ting. Noe er nok veldig scrapping-relatert, men jeg må jo ta det som en utfordring å få brukt alt på kort.

Har tatt bilde av noen av tingen som dukket opp. Her har vi jo vintage-bilder, snøkrystaller, frimerker (rubon) en flaske-spinner (tipper den blir kul på et guttekort) og noe "stoff-"greier
Så har jeg fått bling, noen klistremerker og blomster.

bling


Og dette er lapper til å skrive på - journaling eller hva det nå heter. Må da kunne klare å bruke disse på kort også..
Nå er jeg så spent på hva som er i luke 24, for den posen er bare helt stappa-full.... 4 dager igjen nå så....



mandag 7. desember 2009

julekalender

Jeg har laget fyrstikk-eske kalender til mannen min. Gikk ganske fort å sette sammen hele greia, men å få på pynten det tok tid hos meg......
Først måtte jeg jo ut å finne noen snømenn. Så måtte jeg sette de sammen og lage ørevarmere og skjerf, kjelke og koster som de kunne feie unna snøen som spredde seg oppå der de sto.....

Mannen likte å få en slik kalender. Inni har jeg fyllt med litt sjokolade, litt flakslodd, noen lapper med små beskjeder og tjenester på, og også en litt større overraskelse..men kan ikke si noe før dagen har kommet og dagen har gått...

Quilting

Sist jeg var på symøte så laget vi et lin-hjerte. Liten brikke som ligger så pent på bordet mitt. Har prøvd å quilte hjertet, men uten quilte-fot var det ikke lett å få det helt pent men..
Slik ser den da ut. Et litt skjeivt hjerte (skal være slik) som det lages frynser på. Vasker det etter sying så frynses det naturlig om man har klipt små remser på kanten - og også rundt hjertet. Skulle ha laget fler, for jeg tenkt jeg kunne ha de liggende på spisestuebordet - med spiss mot spiss eller noe, men har da ikke rukket med det heller..

Har da fått laget noe

Lenge siden jeg har lagt inn noe her, men mye av dagene mine har gått med på å lese til heldagsprøve på skolen. Den har vi i morgen, så jeg krysser fingrene for at noe sitter fast til da.

Her har jeg laget en lampeskjerm. Fikk tips av kusina mi, hun hadde nemlig kjøpt noe slikt. Hun forklarte meg hvordan det var laget, og da måtte jeg prøve det også. Så dette er kun en prøve - derfor er den heller ikke helt rett, og ikke fine bånd som passer sammenosv...
Denne lyste utrolig flott når det ble tent lys. Slik gjorde jeg det:
Delte opp servietten og brukte kun det ytterste laget med mønsteret. Klipte det til så at det passet inn i en A4-størrelse laminat-ark. SÅ kjørte jeg det gjennom lamineringsmaskinen, laget 2 stk. Laget så 4 hull, trædde i bånd, og satte et stort klass nedi med lys oppi og voila - en lampeskjerm som kan tilpasses etter årstidene...

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din