lørdag 18. april 2009

dåpskake

Har laget en dåpskake til i morgen.

Sjokoladekake med vaniliekrem/bringebær, dekket med hvit smørkrem og hjemmelaget sukkerpasta. Borden rundt er laget i hvit sukkerpasta - hvor jeg har stemplet bamsene for så å male de. Skoene og babyen er laget i silikonformer og babyen er håndmalt (og det synes for å si det slik). Bokstavene er laget av utstikkere, og terningene formet og malt på for hånd.
Syns disse skoene var skikkelig nusselige..

fredag 10. april 2009

Påskekake

En kollega fyller 50 år og ville gjerne at jeg skulle lage kake til henne. Ville også ha litt påske-preg over det i og med at det er påske...
Sukkerbrød med vaniliekrem og jordbær+krem, dekket med krem og marsipan. Den ser hvit ut, men det er da altså vanlig marsipan;-). Blomster , kyllinger (eller skal jeg kalle det badeand, hehe) og bord er også laget i marsipan.
Kyllinger skulle det vært, men ser kanskje mer ut som skjeløyde gakk-gakker, hehe..

Rose i marsipan, med gult glitter - litt vanskelig å se her kanskje.
Bord laget i marsipan. .



onsdag 8. april 2009

Forskjellig

Har laget et konfirmasjonskort til ei hesteglad jente (til en utfordring hos dinhobby fra irene-w). Hadde så lyst til å prøve å lage de "nye" brettekortene. Jeg syns det står litt dårlig når jeg fikk på litt pynt, så jeg laget en liten ekstra brett på det bakerste arket, og da sto det litt bedre
Har brukt bazzill, hestestempel (kreativ hobby) blomster og blink, charms og litt tau. Har glemt å sette på et rundt stempel som det står til konfirmanten på, det skal sitte bak der pengen er. og nedenfor der pengene skal ligge, står det gratulerer med dagen, men det har jeg ikke fått med på bildet ser jeg.
Baksiden ser slik ut. Her der det da plass til å skrive en hilsen til konfirmanten.
Var også en utfordring om å lage noe gult. Og her var det ikke lov å bruke mer en 2 farger utenom det gule, derfor ble det gult, svart og grønt. Svart glitter rundt kanten på kortet, samt også inni blomstene.
Mulberry blomster - i love them - og har her laget "kruseduller" av blomsterstilken. Fint å kunne bruke det også..

Aftereight eske

Irene-w har laget til påskeutfordringer på forumet til dinhobby, og det ene var å lage noe som man kunne si TAKK med. Denne har jeg tenkt mora mi skulle få, som takk for låne for bilen - har lånt bilen hennes litt nå (eller gubben har lånt den)
Esken er laget i sin helhet med rød bazzill, pyntet på med rosa bazzill, og pyntepapir fra "vetikkehvor". Så har jeg kledd på litt bånd, blomster, charms og litt andre saker. Mangler kun å få fyllt den opp med sjokolade..
Blomster og charms - litt bånd, og et plasthjerte med bling i.


På siden så har jeg stemplet på rosa og blekket med rød, bånd og pyntenåler er også brukt.



mandag 6. april 2009

Mulberry flowers

Har vært en tur på Ebay og handlet mulberry flowers. Mest roser men også av et par andre slag. Jeg bare digger disse blomstene, og nå har jeg vel blomster til jeg er 100 år tenker jeg, hehe...

Det ble mange roser. Noen var store og flotte mens andre var små og nusselige.
Disse var nokså små, men du og du så flotte de var. Klarer jeg å bruke opp dette, så kommer jeg definitivt til å handle av disse folkene igjen.

søndag 5. april 2009

Sko

Jeg har prøvd meg på en sko. Fikk mal av Marit i gave, og da må man jo også lage det. Var ganske enkel å lage egentlig.
Slik ble min sko. Har også laget en tag som kan legges i skoen, slik at man kan skrive på en hilsen også. Skoen er ellers fin til å gi penger da man kan putte den i "tåa".
Noen detalj-bilder. Roser med små hjerter inkl.bling midt i hjertet. Samt litt bling-swirl og en charm med blomst på.

Skoen har også en hæl. Båndet over har jeg lagt på selv. Syns skoen ble så naken uten noe der..syns den passet fint inn..

Sko med tag i..


Tagen er også pyntet med en mulberry rose...

onsdag 1. april 2009

Vis-a-vis

Har laget et bidrag til vis-a-vis konkurransen på glitter&stas forumet igjen. Ikke så mange stemmer å høste, men jeg er da iallefall med, og jeg ble veldig fornøyd selv.
Oppgaven sa: lag et konfirmasjons-kort.
Har brukt bazzill, spellbinders, motiv fra "hakkepeiling", mulberry roses (love them), blonder, metal-pynt, halvperler, pyntenåler, stempel..

Litt nærmere bilde av charmsene jeg har brukt..

På denne siden har jeg charms limt på som blader, ei sløyfe av bånd, pyntenåler og en engel-charm..


Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din