tirsdag 31. mars 2009

Jeg har sydd litt igjen

Jeg fikk en utfordring av "mormor" på forumet glitter&stas om å sy denne: http://www.quilteposten.com/monicasduk.htm så da måtte jeg prøve meg da.
Jeg har aldri før sydd en duk helt alene - uten hjelp fra kurs-leder, og også første gang jeg måtte lese og tyde en oppskrift alene.
Så bortsett fra at løperen min ble litt mindre enn oppskriften sider (pga glemt/utelatt sømningsmonn) så syns jeg den ligner jeg..
Denne er da sydd sammen av små trekanter. Mye jobb, for jeg klarte jo selvfølgelig først å sy sammen alle på samme måte, så jeg måtte ta opp igjen en hel haug med firkanter til trekanter igjen og så starte på nytt.
Litt nærere bilde av hvordan noen av trekantene er sydd sammen.

Og her er de andre trekantene sydd sammen...


fredag 27. mars 2009

Kake

Mannen til ei venninde feirer bursdagen sin i morgen, og jeg ble spurt om kake...
Det ble en kake med jorbær+krem og vaniliekrem, dekket med krem og marsipan. Pyntet med roser og cala-liljer.
"skiltet" er laget i marsipan og påskrevet med grønn skrivegele.

Roser i marsipan, blader og kruseduller er laget med skrivegele...


mandag 23. mars 2009

Gratulasjonskort

Det går veldig sakte med kort om dagen. Eller, ikke bare med kort heller, med all type hobby jeg holder på meg. Dagene går så innmari fort om dagen, så tiden strekker ikke alltid til, og når jeg har tid, så mangler lysten...hehe..
Men har da fått laget et gratulasjonskort i grønt - med restepapir.
Bazzill, prima blomster, spellbinders, pyntenål og bånd, samt glitterlim. Kantene på spellbindersen er farget med leplum..


Litt nærmere inn på blomstene. Har brukt både knapp, bånd og glitterlim i den ene blomsten..

mandag 16. mars 2009

Restepapir - kort..

Har bestemt meg nå for å få brukt opp noe av restepapiret jeg har liggende. Og ikk minst også av alle stempeltrykkene jeg har liggende (selv om disse stempeltrykkene ble laget i dag, "knis").

Et kort 15x15 laget av bazzill og pyntepapir. Brukt kaffe-servietter, spellbinders, bling, blomster og charm..

Litt nær-bilde av charm'en, blingen og papirborden.
Blomstene...mye lys på bildene, men slike bilder blir det når man ikke er fotograf
Innsiden av kortet blir også litt pyntet. Men jeg har ikke på så veldig mye, for om man skal sende kortene, så blir de jo fryktelig tunge med mye pynt både utenpå og inni..
Baksiden, enkel og grei..

Et litt mindre kort en vanlig. Siste rest av kartongen var dette...Med sløyfe, blomst og nål. Egentlig utrolig enkelt.
Har brukt bazzill, skjært ut det ovale panelet med spellbinders, embosset den og farget kantene med LePlume-tusj...

En eske

Har laget en eske på oppdrag fra ei venninde...SKulle lage en eske til mannen hennes. Den skulle være romantisk og med plass til å legge et gavekort nedi.

Romantisk til en mann, vel, dette ble nå det jeg fikk til. Om det passer mer til en mann enn til en dame det vet jeg ikke men...Esken er laget etter mål til en kremtopp-eske. Laget av bazzill.
Blomster, bånd, bling-swirl, og nåler er brukt..

Bånd og sløyfe rundt hele kanten.


Har også hatt på av samme pyntepapir inni esken, og på den måten ble den også mye stivere og "fastere i fisken" om man kan si det på den måten.

tirsdag 10. mars 2009

Jannhilds blogcandy - frist 22. 03.

Enda en blogcandy...
Kjempeflott candy hun byr frem her..
http://jannhild.blogspot.com/2009/03/endelig-det-har-gatt-i-ett-og-jeg.html

blogg-candy frist 31. mars

Da har vi enda en blogcandy. Fristen er 31. mars...
Kjempeflott candy da..

http://benedihs.blogspot.com/2009/03/min-frste-blogcandy.html

Blogg candy hos Kreativ Hobby

Kreativ hobby flytter til nye lokaler, og holder også en bloggcandy....
kjempesøte stempler som gis bort:

Nytt kort til vis-a-vis

da har nok en uke gått, og nok et kort er levert til vis-a-vis konkurransen på glitter og stas forumet. Oppgaven denne gangen var å lage et bursdagskort.
Fikk lyst å prøve et slikt kort. Så noen på nettet (husker jo aldri navn da) som hadde laget noe lignende, så det er liftet etter hukommelsen..hehe.
Kortet er laget av mørk og lys blå bazzill, som er stemplet på noen swirler. Hullet er laget med Spellbinders, og det er også rundingen som gutten sitter i...

drosjekake

Like etter at jeg la ut bilde av ambulansekaka - på facebook - fikk jeg melding fra en nabo av meg..kunne jeg please lage en lignende kake til broren hennes - men han måtte ha sjokoladekake da, og drosje....
Så da ble det en drosje-sjokoladekake. Drosjen er en volvo V70 - lys lys grønn stasjonsvogn, og den er laget i marsipan. Ellers er kaka fyllt med sjokoladekrem og dekket med sjokoladekrem...Blomstene -de gule er marsipan, rosa er sjokoladekrem...

mandag 2. mars 2009

Grimase

Skissekampen på dinhobby.no forum holder fremdeles på. En ny skisse hver uke. I dag fikk jeg laget siste ukes LO, med frist i dag - så det ble litt hurten og sturten-jobb, men jeg ble fornøyd jeg...
Føler kanskje at jeg overdrev litt med halvperlene, men hun berta på bildet kunne nok tenke seg enda mere glitter og stas, hehe....
Har brukt bazzill og pynteark, halvperler og slike roser..
Blomst som er satt sammen av flere forskjellige blomster, og så har jeg hatt i glitterlim i blomsten...

Ambulansekake

Fikk inn bestilling på en bursdagskake. Han som skulle ha den er ambulansesjåfør, så hva passer vel bedre enn å lage en ambulansekake.
Dette er sukkerbrød med aprikossyltetøy og en god porsjon med valnøtter & krem. Dekket med krem og marsipan. Sykebilen måtte jeg få hjelp av gubben med å forme, for uansett hvordan jeg laget dette, så lignet det på en slik snute-buss, hehe...
Rose og cala-liljer i samme farge som sykebilen. Bildet ble litt mørkt, men som jeg før har sagt, jeg er ingen fotograf.
Har faktisk fått nytt kamere - fikk i morsdagsgave - men jeg får ikke til å knipse bra nærbilder, og ikke det å få frem rett lys osv....må nok øve mye mer skal jeg få til det...

Snurrekort

Har laget et snurrekort, mener det er det de kalles, etter MayJa sitt kurs på dinhobby, iallefall sånn ca etter. Hadde ikke dataen når jeg gjorde det, så jeg laget etter slik jeg husket det...

Er laget iforbindelse med vis-a-vis konkurranse på glitter&stas sitt forum...(men fikk ikke ei stemme heller,hehe). men jeg syns kortet var artig alikevell jeg da...

Fronten ser slik ut. Kortet skulle lages etter inspirasjon på et bilde vi fikk - og på bildet var det et fat med grønne epler på, og hvite blomster, og det har jeg jo fått med syns jeg.
Når man åpner kortet, så snurrer eplet.

Måtte lage dobbel innside fordi jeg syns jeg måtte ha mørk bakgrunn bak eple, for at det skulle syns bra. Så da måtte jeg ha dobbel, for å skrive på mørk bakgrunn, det er ikke godt..
Hjørnestemplet jeg har brukt er fra butikken hos dinhobby.no
Printet ut fra dataen..


Baksiden. Dårlig bilde, men her har jeg da brukt den utskjærte delen fra 1. side.

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din